Τα ασθενή αυτόνομα δίκτυα των νησιών είναι ιδιαίτερα ευπαθή σε διαταραχές με αποτέλεσμα να υπάρχουν προβλήματα ευστάθειας στη λειτουργία μεγάλων ανεμογεννητριών. Συνεπώς, επιβάλλεται να αναζητηθούν εναλλακτικοί τρόποι αξιοποίησης της φθηνής αιολικής ενέργειας στο χώρο των νησιών και συστήματα βέλτιστης συνεργασίας των πετρελαϊκών με τις αιολικές μονάδες με στόχο την μεγιστοποίηση της οικονομικής διείσδυσης της αιολικής ενέργειας. Τέτοια συστήματα είναι τα υβριδικά…

Η εταιρεία Ιστός Ανανεώσιμες αναλαμβάνει τον σχεδιασμό, διαστασιολόγηση, προμήθεια και κατασκευή οποιοδήποτε αυτόνομου συστήματος και συστήματος αποθήκευσης για την κάλυψη των ενεργειακών σας αναγκών.

Τα τελευταία χρόνια έχει εγκαταστήσει πάνω από 250 αυτόνομους μετεωρολογικούς ιστούς, οι οποίοι τροφοδοτούνται με φωτοβολταϊκά πλαίσια, αποκτώντας μεγάλη εμπειρία στα αυτόνομα φωτοβολταϊκά συστήματα.

Επίσης έχει σχεδιάσει ειδικά αυτόνομα υβριδικά τρέιλερ που συνδυάζουν Φ/Β πλαίσια με ντηζελογεννήτρια για αδιάλειπτη τροφοδοσία συστημάτων μέτρησης Lidar.

Αναλαμβάνουμε:

– Διαστασιολόγηση αυτόνομων και υβριδικών συστημάτων.

– Κατασκευή αυτόνομων Φ/Β συστημάτων.

– Μελέτες αντλησιοταμίευσης με προσομοίωση λειτουργίας του συστήματος αποθήκευσης καθώς και εύρεση καταλληλότερης θέσης ταμιευτήρων.

Δείτε τα έργα μας… (link στο Αυτόνομο Σύστημα του Διεθνούς Αερολιμένα)

espa banner greek espa banner english